Topdag in Oudkarspel

Zaterdag reed Alice met twee paarden in de M eventing in Oudkarspel. Het was super mooi weer dus dat maakt het erg leuk!

Wiseguy van Astrid Baxter liep een fijne dressuurproef wat goed was voor 50,5 strafpunten en een 4e plaats. Hij sprong zijn beste parcours tot nu toe, maar toch viel er een balk op de 1e van de dubbel. Alice was erg tevreden over hem. In de cross verrastte hij Alice een keer op hindernis 9. Alice reed een beetje aan de buitenkant zodat de afstand mooier was, Wiseguy ging links af. Heel jammer want dat kostte de overwinning. De moeilijkere hindernissen zoals de coffin, de trakener en het water gingen prima dus Alice gaat met een zeer goed gevoel naar de CIC* van Maarsbergen.

Coral Estate Zamzam liep ook een hele fijne wedstrijd. Zijn dressuur wordt steeds beter, hij stond zelfs 3e! – 50 was de score. In het springen doet hij super zijn best en wil nog wel eens ver landen maar ook dat gaat steeds beter. Dat paard doet zo super zijn best.
In de cross liet Alice hem heel relaxed rond lopen. Hij was niet sterk en liep lekker zijn eigen tempo. 5,2 tijdfouten en nergens een twijfel op de sprongen.

Zamzam won de 4e prijs. Hij is klaar voor de CIC*. Helaas mag Alice maar twee paarden starten in Maarsbergen dus zijn Z/CIC* debuut zal in Vlietland zijn.

Alice had Coral Estate Harry Belafonte meegenomen om te trainen. De eigenaresse van Wiseguy Astrid, stagiaire Marriet en Ulrike hebben goed geholpen. Zodoende kon Alice Harry trainen tussendoor. Het was erg nuttig voor hem.

20140517_113227_resized

Heel veel respect voor de organisatie, drie weken na hun internationale wedstrijd weer een sgw organiseren! Heel erg leerzaam deze smalle combinatie nr 4.

20140517_092622_resized

Over de boom van de bult af en beneden weer een hindernis

20140517_093752_resized

De coffin

20140517_133733_resized

Het 2* water een heel stuk lager, super leerzaam voor jonge paarden!

20140517_094315_resized