Bingo terug naar Boekelo

Bingo, de pony die Leida de afgelopen twee jaar heeft gereden is terug naar Boekelo.

Hij is weer thuis bij de familie Schildkamp. Marieke en Saskia hebben Bingo als jonge pony gekregen. Nu is hij als 23 jarige weer terug.

Wij danken de eigenaar, de familie Nekeman heel hartelijk voor het lenen van Bingo. Hun kochten Bingo van de familie Schildkamp voor hun dochters Jeanine en Denise. Ze hebben beiden op Bingo gereden en kwamen voor terreintraining bij Alice.

Kleintjes worden groot want de meiden reden afgelopen weekend zeer goed op het CHIO in Rotterdam.
Denise  is opgenomen in het Nederlands Young Riders dressuurteam met haar Boston STH. Het EK is in Arezzo van 9-13 juli. Ook haar zusje Jeanine mag naar dit EK maar dan in het juniorenteam, heel bijzonder. Zij rijdt op Vlingh. Via deze weg heel veel succes!!

Leida heeft inmiddels een andere pony. Het is de 13 jarige Satie de l’Équille.  Het is een New Forest pony van de hengst Molenaars Golden King x Merrie Moscan. Hij is in Frankrijk geboren op de stoeterij van de heer van Hak in St Martin Sepert.

Beau Postumus was de vorige amazone van Satie en traint bij Alice. Beau heeft een leuk jong paard en Alice zal haar zo goed mogelijk begeleiden zodat ze samen naar een hoger niveau groeien. Beau vindt het leuk dat Satie bij Leida is want zo kan ze haar pony bijna wekelijks zien.

Leida met Bingo tijdens de Bixiedag in Ermelo. Papa geeft les

20140430_133942_resized_2

Leida op Satie samen met mama rijden bij de buren van Flevonice

20140618_163704_resized

Zaterdag mee trainen in Lelystad, leuk!

5867230

2896609