Succesvol weekend ex paarden!

Het is leuk om zelf te presteren maar als anderen dat doen met paarden die wij opgeleid hebben is dat zeker zo leuk!

In het Belgische Arville werd Marlou Cramer tweede in de CCI* met Zigzag. Het was een grote rubriek met 113 deelnemers! Alice heeft met de moeder van Zigzag, een Nieuw Zeelandse volbloed merrie die in eigendom was van Yvonne Koornsta de 1* van Helvoirt gewonnen. (2000)

Yvonne fokte er een veulen uit van de hengst Flemming en gaf deze de naam Zigzag. Alice heeft hem zijn eerste jaren gereden waarna hij is verkocht aan Marlou. Erg leuk dat hij nu tweede is geworden in Arville! Gefeliciteerd.

Bob the Builder liep in het Poolse Strzegom een foutloze cross binnen de tijd in de CIC*. Zijn Poolse ruiter Michal Knap is er erg blij mee, ga zo door! Hij heeft hem sinds vorig jaar oktober. Bob hebben wij gehad sinds hij drie jaar was.

Femke van Roekel reed ook in Strzegom. Ze kan veel leren van Coral Estate Ayo. Ze reden een foutloze cross in de lange 1*. Ayo kwam als 5 jarige in 2010 hier op stal. Hij vorig jaar december naar stal van Roekel gegaan.

Super om te horen dat deze paarden het goed doen.