Topdag in Vlietland

Alice reed zaterdag de eventingwedstrijd in Vlietland. Omdat Alice twee paarden in de klasse Z startte was er weinig tijd om de cross te lopen.

Vandaar dat Alice al vroeg met de personenwagen ging. Om half 7 in de ochtend fietste Alice al de cross.

Gert kwam later met de vrachtwagen en de paarden, maar vertrok ook al om half 6. Leida en Jantien sliepen vrijdagnacht al in de vrachtwagen, dus hun konden zo doorslapen en wakker worden in Vlietland.

Coral Estate Zamzam maakte zijn Z debuut. De dressuur gaat steeds beter en Alice stond zelfs 2e met 50,2 strafpunten. Tijdens het springen sprong hij hindernis 2 naar beneden. Verder liep hij een relaxte ronde en hij wordt steeds gehoorzamer. We blijven hem scholen. In de cross ging hij goed. Toen hij bij de coffin kwam schrok hij van de sloot erachter. Na een stop pakte hij het de tweede keer goed aan. Alice heeft een goed gevoel over hem.

Coral Estate Curacao stond 4e na de dressuur met 53,2 strafpunten. Hij was sinds Oud Karspel niet meer meegeweest, dus Alice was daar heel tevreden over. Hij sprong zeer goed foutloos, wat een fijn gevoel.

In de cross ging hij lekker rond. Hiermee won hij de 2e prijs. Leerling en buurmeisje Carmen Holtslag won de wedstrijd. Leerling verslaat meester,  harstikke leuk!  Carmen komt de hele maand juli helpen en haar paard Dutch Ciroza Z staat hier op stal. We werken naar Carmen haar 2* debuut toe in Renswoude.

Onze ex working studenten deden het ook goed, Renske Kroeze werd 3e in de klasse Z en Marcia Dominicus 2e in de klasse M, goed zo meiden!

Alice had ACSI Cashflow meegenomen om daar te trainen. Deze Nieuw Zeelandse volbloed maakt volgende week in Ermelo zijn wedstrijddebuut. Hij vond het allemaal spannend. Hij heeft veel geleerd. Alice ging naar huis met de vrachtwagen. Gert bleef nog ivm het ponykampioenschap van de KNHS. Gert kon mooi met de auto naar huis. Het was een leuke dag die werd afgesloten met een schuurfeestreunie. Dat was weer ouderwerts gezellig!

Vorig weekend tijdens de training met Carmen

CIMG6856

Zamzam bijna klaar voor de dressuur, Ulrike heeft goed geholpen waarvoor dank!

20140628_084247_resized

Een leerzame combinatie, een sloot voor de haag en erachter een smalle hindernis

20140628_064220_resized

20140628_064510_resized

De coffin

20140628_065414_resized

Lieke met Coral Estate Curacao, ook Lieke bedankt voor haar hulp. Ioanne en Josine bedankt voor het werk op stal.

20140628_084119_resized