Zin aan Luhmuhlen!

As weekend rijdt Alice in Luhmuhlen een 4* met ACSI Peter Parker.

Deze wedstrijd is een kwalificatie voor het WK wat eind augustus verreden zal worden in Normandie. ACSI Peter Parker (Ozzy) voelt super. Vorige week was er een dressuurtraining met Wim Ernes en afgelopen zaterdag heeft Rob Ehrens de puntjes op de i gezet voor het springen.

Carolien Munsters is heel tevreden over zijn fitheid, dus aan de voorbereidingen ligt het niet!

Wim en Rob komen beiden naar Luhmuhlen om te helpen evenals de bondscoach Martin Lips. Elaine Pen met haar Vira en Merel Blom en Sagnol zullen ook starten in deze CCI****. Voor Alice is het 12 jaar geleden dat ze een 4* reed. Dat was Badminton met Royal Kiwi.

Coral Estate Harry Belafonte mag mee voor de CIC***. Irene zal samen met Marriet en Ioanne de stal draaiende houden. Gert komt vrijdag naar Luhmuhlen. Leida en Jantien doen mee aan de avondvierdaagse in Biddinghuizen. Opa’s en oma’s ook dank voor jullie hulp!

Voor meer info over Luhmuhlen:  www.luhmuehlen.de

1991 Luhmuhlen met Olympic Watermill Stream, waar blijft de tijd!

20140604_192759

Zondagmiddag lekker op de speedboot bij Harriet en de meiden in een band. Harriet is op vakantie aan het Veluwemeer en heeft haar paard Utah bij ons staan. Ideaal!

site

site2