Trainersplatform

Maandagmiddag is Alice bij de bijeenkomst geweest van het Rabobanktrainersplatform in Ermelo.

Dit zijn jaarlijks erg leuke en leerzame bijeenkomsten.

De bijeenkomst stond geheel in het teken van talentontwikkeling. Sanne Beijerman heeft in opdracht van de KNHS onderzoek gedaan naar de effectiviteit van het huidige KNHS/Rabo Talentenplan. Haar voorlopige conclusies waren interessant.

De andere sprekers waren Maurits Hendriks, Technisch Directeur en Chef de Mission van het NOC*NSF en Marije Elfering-Gemser, lector aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en universitair docent bij het Centrum voor Bewegingswetenschappen van het UMCG, Rijksuniversiteit Groningen.

Tussendoor waren er workshops, het was een leuke middag.

Marije Elfering-Gemser aan het woord.

20140630_163118_resized