Op de fiets naar Drenthe!

Gert is maandagmiddag op zijn racefiets naar Drenthe gegaan.

Leida en Jantien gingen op ponykamp bij Frederiks aan de Aliekruikweg (3 km verderop),  de paarden hadden net in Renswoude gelopen, dus Gert & Alice zijn er twee dagen er tussenuit gegaan.

Alice vertrok maandag later op de dag in de auto naar het Drenthse Meppen. Daar hadden we een Restinn Hotelkamerhuisje geboekt. Gert kwam na zes uur tegen de wind in fietsen op de plek van bestemming. Wow knap!

De volgende dag hebben we samen in Drenthe gefietst en zijn nog bij de boerderij geweest waar Gert is geboren. Ook zijn we even bij zijn beiden ooms geweest die beiden dik in de 80 jaar zijn en nog met hun vrouwen buitenaf wonen.

Aan het einde van de dag moest Gert naar Norg ivm de sgw. Toen zijn we met de auto gegaan en heeft Alice even koffie gedronken bij haar trouwe groom Alberdina en haar vriend Kees, gezellig! Woensdagmorgen is Gert vanaf Rouveen weer naar Biddinghuizen gefietst. Woensdagmiddag hadden we de hele middag groepslessen, het waren super leuke dagen.

Joanne Spliethof en Sarah de Recht hebben alles prima geregeld op stal. Dank jullie wel meiden!

Onze super leuk hotelkamerhuisje in Meppen. Het ontbijt incl. warme broodjes en een gekookt eitje werd in de ochtend gebracht. Ideaal! Voor meer info www.landgoedtwittezand.nl

drenthe2

Jeh een echte selfie in Gert zijn geboortedorp

drenthe1

Mooie kleuren woensdagavond, trouwe lesser Wieke de Jong en haar vriendin Liesbeth

20140730_200844_resized

Vrijdagmiddag was er een bonte middag bij ponykamp, daarna konden de meiden weer mee naar huis, we hebben genoten van de optredens van de kinderen, lachen! Jantien is de 4e van links en Leida de 4e van rechts

20140801_153414_resized

Leida als een van de Jacksonfive op haar eigen pony Satie, het ging super.

20140801_145516_resized

Jantien heel parmantig op een grote pony, haar eigen cap vond ze te kinderachtig, dus ze mocht mama haar cap mee.

20140801_151410_resized