Oude bekende terug op stal

Sinds donderdagmiddag staat er een oude bekende van Alice op stal.

Vadrouille en Solo, het paard waar Raf Kooremans het EK mee reed in 2009 (Fontainebleau) is er weer.  Alice heeft in 2011 de driesterren wedstrijden van Marbach en Saumur goed met hem gereden.  Helaas kreeg hij net voor het EK een blessure. In 2012 is hij naar Sylvie Ruissen-Klappe gegaan. Zij heeft er heel veel plezier van gehad in L en M eventingwedstrijden.

Sylvie is wegens omstandigheden gestopt met eventing en belde Alice op of ze iemand wist voor VS (Very Speciale). Dat wist Alice wel! Voudrouille is inmiddels 16 jaar maar is nog altijd vrolijk en wil graag werken. Hij gaat als schoolmaster zijn werk doen voor de familie Hester, zij trainen en staan op stal hier in Biddinghuizen.

Yvonne heeft haar Fries Liewe verkocht en gaat nu met Vadrouille aan de slag. Hans kan er ook op rijden en hun zoon Bram heeft er een leuk wedstrijdpaard aan. Wij wensen de familie Hester heel veel plezier met VS. Alice vind het erg leuk om de vrolijke bruine weer op stal te hebben.

Vadrouille voelt zich weer helemaal thuis in de wei in Biddinghuizen

v1

 

Voor Yvonne is het even wennen van een Fries naar een eventingpaard waar alle “knoppen” op zitten

 

 

v2

 

Hans heeft ook plezier met hem

v3

 

Sylvie met hem in actie tijdens een L eventingwedstrijd

v4

 

Alice met hem in Marbach

v4a

v4b

 

Yeh blij na het foutloze springparcours, Renske Kroeze op de achtergrond

v5