Fit to compete

Alice heeft de laatste heuveltraining voor Boekelo gehad deze week.

ACSI Peter Parker en Coral Estate Harry Belafonte voelen heel fijn. As maandag is er nog een kadertraining met dressuurcoach Wim Ernes. Dinsdag vertrekt Alice richting Boekelo. Trouwe hulp Alberdina Buiskool gaat weer mee om te groomen, dus dat is super!

Woensdag is de keuring, donderdag en vrijdag dressuur, zaterdag de cross en zondag het springen.

Voor meer info www.military-boekelo.nl

Harry en Ozzy tijdens de heuveltraining. Carolien Munsters, zij is gepromoveerd in de sportfysiologie van het paard aan de faculteit Diergeneeskunde, Utrecht Universiteit, had zeer goede feedback, dus aan de fitheid zal het niet liggen!

20140930_105446_resized

 

Boekelo 1991, Olympic Watermill Stream, waar blijft de tijd…..

WSBoekelo