Wederom een bomvol weekend

Afgelopen weekend was er weer genoeg te doen.

Gert had zijn jaarlijkse fietsweekend met zijn fietsmaten. Deze Kleidouwers gingen dit jaar de grens over en hebben heerlijk gefiets in het heuvelachtige gebied bij Bad Bentheim. Gert ging zaterdagmorgen vroeg weg en kwam zondagavond thuis. Hij heeft het erg leuk gehad.

Alice moest zaterdag even op en neer naar Engeland om een paard te kijken. Ook dit kostte weer veel tijd, maar was wel nuttig. De fijne paarden komen niet vanzelf naar Biddinghuizen….

Leida maakte zaterdag haar B eventing debuut in Bathmen. Het was eigenlijk niet de bedoeling maar Opa Lozeman zei vorige week zondag tegen haar dat ze mee moest doen en dat hij wel met haar mee zou gaan. Dat wilde Leida wel. Gelukkig kwam er donderdag een startplekje vrij in de B. Opa en oma Lozeman waren zaterdagmorgen al om half 7 in Biddinghuizen en namen de meiden mee, waarvoor heel veel dank.

Leida sprong foutloos met haar Satie en in de cross ging het ook super. Ze kreeg van beiden stijljuryleden drie maal een 8, geweldig! Iedereen was trots en Leida wilde nog een keer. Opa en oma namen de meiden in de middag mee naar Putten.

Zondagmorgen ging Alice vroeg naar Bathmen met ACSI Cashflow voor een L sgw. Deze onervaren Nieuw Zeelandse volbloed begint het steeds beter te snappen. De dressuur ging al een stuk fijner. Het wijken snapt hij thuis wel maar in de ring nog niet.

Hij kreeg 58 strafpunten. Hij sprong foutloos en in de cross ging hij met gemak rond. Wat een galoppeermachine. Hij vind het heel leuk. Hij bleef op zijn dressuurscore staan en werd 6e. Een zeer goede afsluiting van het seizoen!

Eventingphoto dank voor de foto’s! Leida haar eerste echte cross met Satie. Ze had mama haar crossshirt aan en mama haar helm op, kleintjes worden snel groot….

site2site

 

De watercombinatie in Bathmen is altijd leuk en leerzaam. Met de prachtige herfstkleuren.

 

20141102_101029_resized

 

ACSI Cashflow deed het allemaal super en vond het leuk!

10743717_847660621931172_2054379474_n