Week 47

Week 47 was een vreemde week.

Terug van vakantie, genoeg te doen, maar helaas ook naar een begravenis van een 38 jarige neef……Tijmen Lozeman uit Achterveld is tijdens zijn werk bij de asbest sanering door een dak gevallen en heeft het niet overleefd. Via deze weg wensen we zijn vrouw Willeke, de kinderen Aalt en Sarah, zijn ouders, zijn zus en broer en alle verdere familie heel veel sterkte. Pfff.

De lessen liepen allemaal door, de paarden zijn geschoren en de training is weer opgepakt.

In de wintermaanden is Alice op school overblijfmoeder, dat is dus ook weer begonnen. Leuk om te doen, maar wel weer even inplannen om naar school te gaan.

Zaterdag zijn de eerste HTC trainingen geweest en dat was leuk om te doen. De jonge mensen zijn erg leergierig. We hebben fijn in het terrein kunnen trainen.

Gelukkig hebben we kunnen genieten van de Sinterklaasintocht in Biddinghuizen. Jantien vond het allemaal indrukwekkend. Eerst met de stoomboot en dan op zijn makke schimmel.

20141115_162418_resized

 

Geweldig om met Leida in het bos te rijden en gelijk een paard te trainen!

 

20141121_114136_resized

 

Met stagiaire Josine van de Meij in het bos achter ons, prachtige herfstkleuren. Coral Estate Curacao en ACSI Peter Parker vonden het ook heerlijk.

 

20141124_130346_resized