Coral Estate Curacao wint het M springen!

Wow,  voor het eerst op indoorspringwedstrijd deze winter en gelijk een oranje lint in het M springen van de 37 starts.

Het was ieder weekend iets, dus dit weekend voor het eerst indoor gesprongen in Hierden. Coral Estate Curacao liep twee fijne rondjes in de klasse M. Hij kon in de barrage een keer met een galopsprong minder naar een steilsprong. Uit tempo springt hij zelfs beter! Daarna een korte draai, dus met 3 seconden voorsprong gewonnen.

Gert reed met Coral Estate Harry Belafonte ook een goede ronde in de klasse M. Helaas viel er een balk bij de eerste van de driespong.

In de klasse L startte Alice Coral Estate Zamzam. Hij liep ook twee fijne nul rondjes en won de 9e prijs. ACSI Cashflow, de volbloed uit Nieuw Zeeland, mocht ook binnen springen. Toen hij in de klasse B binnenkwam vond hij het eng en spannend. Het is ook een groot verschil met de renbaan! Er kletterde ook nog een hagelbui op het dak. Hij sprong een paar balken. Alle begin is moeilijk. We trainen hem rustig verder, hij is leergierig en wil werken.

Posterboy van Barchem en fijn in het M springen, Coral Estate Curacao!

IMG-20141024-WA0000