De kerstdagen

Door alle drukte met de paarden en weinig hulp op stal is er niet van gekomen om iedereen fijne kerstdagen te wensen. Wij hopen dat jullie allemaal leuke dagen hebben gehad. Wij in ieder geval wel.

Eerste kerstdag zijn we vroeg begonnen en hebben eerst de paarden gedaan. Daarna naar Nijkerk waar de hele familie van Alice haar moeder al 45 jaar kerst met elkaar viert. Alice was 20 jaar geleden de eerste van de neven en nichten die een vriendje meenam. Inmiddels zijn er al veel nichten en neven getrouwd en zijn er kinderen bij gekomen.

Al jaren zijn we te gast bij Tante Aartje, het jongste zusje van Alice haar moeder. Zij heeft het grootste huis. Ook nu was het een super leuke dag, het was gezellig op alle ooms en tantes weer te spreken en de neven en nichten, in totaal met 26 volwassenen.

Onze dochter Leida was negen jaar geleden het eerste babytje, inmiddels zijn er al veel bijgekomen, gezellig!

IMG-20141226-WA0003

 

Tweede kerstdag hebben we in de ochtend de paarden weer gedaan. In de middag zijn we naar de Meerpaal in Dronten geweest waar Gert zijn vader optrad met het Flevolandsmannenkoor. Ook dat was erg leuk. In de avond kwam Gert zijn familie eten aan de Mosselweg, gezellig! De dagen vlogen om.

IMG-20141226-WA0001