Geslaagd weekend

Het jaarlijkse eventingfeest in het prachtige ACSI  kantoor van Ramon en Sabine van Reine was wederom geweldig. Het eventingfeest was dit keer voor het 10e jaar en Gert en Alice hebben geen editie gemist.

Het was voor de 3e keer in Andelst. Ramon en Sabine hadden alles weer top geregeld. Er werd een driegangen diner geserveert en dat voor 170 mensen tegelijk! Complimenten. Er waren huldigingen van de KNHS competitie winnaars en het bronzen WK team werd in het zonnetje gezet. Jammer dat Andrew en Merel er niet waren, maar ze hadden een leuk filmpje gemaakt.

Leida en Jantien logeerden ook bij Ramon en Sabine thuis. Zondag hebben we bij het ontbijt gezellig nagepraat. Daarna gingen we door naar Alice haar ouders waar we met de hele familie Sinterklaas hebben gevierd. Ioanne en Carmen dank voor jullie hulp op stal.

Zaterdagmorgen reed Leida een B springwedstrijd in Scherpenzeel. Satie vond het erg leuk en ging een beetje hard van 2 naar 3 en toen ging hij langs 3, een goed leermoment voor Leida.

4

 

Dirk Stuip blikt terug op 10 jaar eventingfeest en zet Ramon en Sabine in het zonnetje.

1

 

Met de Samba danseressen op naar Rio! De sfeer kwam er gelijk goed in.

 

 

 

32

 

Rene van der Loo en Eva van Duin wonnen beiden met hetzelfde aantal punten de competitie. Links KNHS bestuurslid Erna Bronsvoort die de prijzen uitreikte.

EP1411290101EP1411290321