Het jaarlijkse staletentje

Afgelopen woensdagavond was het jaarlijkse staletentje. Dit keer gingen we naar de Japas in Ermelo.

Het was wederom geslaagd (en lekker). Alle ex working students kwamen gezellig en natuurlijk was Alberdina van de partij. Zij is er al bij sinds 1999.

De stagiaires van afgelopen jaar en de mensen die een paard bij Alice in training/pension hebben staan. Helaas waren er ook een paar mensen afwezig wegens ziekte.

Diana hield nog een leuke speech en citeerde een paar uitspraken van Alice die ze vaak zegt, oa:  ‘Altijd blijven lachen Bassie, Het is allemaal therapie en Geld heb ik niet, maar spullen!” Dat was erg grappig en we hebben veel gelachen.

Via deze weg wenst Alice iedereen weer een heel fijn jaar op stal en heel veel plezier met de paarden!

Naar aanleiding van Alice haar woorden ‘Geld heb ik niet maar spullen” kreeg Alice spullen kado die ze nog niet had. Om alvast in de kerstsfeer te komen. Diana en Claudia hadden Coral Estate Curacao model gemaakt , Alice kreeg deze foto met het halster en de kerstmuts, lachen!

IMG-20141211-WA0007

 

Van Suzan kreeg Alice een kattenhuis kado. De jonge katjes zijn er blij mee. Gert had al een betongazen hok gemaakt voor de jonge katten zodat de hond ze niet kan pakken. Inmiddels zijn Pipi en de katjes dikke vriendjes en liggen ze lekker tegen elkaar aan, heel schattig.

20141211_102048_resized

 

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en hulp van afgelopen jaar. Op naar 2015!

 

 

 

 

20141210_231128 (lichter)