Coral Estate Curacao wint weer de M

Vrijdagmiddag hebben Alice en Charlotte in Dronten gesprongen.

Charlotte reed met haar Dredlock in de klasse L, helaas kreeg ze twee balken. Ze was heel lang niet op wedstrijd geweest en moet weer even in het ritme komen. Komt goed.

Coral Estate Zamzam gaat steeds fijner in de L. Hij had een balk op de oxer nummer twee maar liep verder heel fijn. Dubbelsprongen vind hij lastig maar hij liep goed door de twee dubbels. Alice was erg tevreden over hem.

Charlotte reed met haar Zambezi K een M parcours, ook met hem had ze twee balken.

Coral Estate Curacao sprong weer geweldig. Twee maal nul en de snelste tijd dus wederom een oranje lint.
Voor het eerst sinds Boekelo reed Alice weer een parcours met Coral Estate Harry Belafonte. Pff wat lastig, hij houdt zijn adem in en Alice kon hem bijna niet bij de afzet krijgen.

Een balk op hindernis 4 was het resultaat. Alice dacht hij heeft het nu gezien en dan kan hij ook wel een Z ronde lopen. Het leek wel een ander paard. Hij voelde super en sprong met gemak foutloos rond. In de barrage ging helaas de laatste eraf maar toch won Harry de tweede prijs! Alice was trots op hem.

Gert vertrok vrijdagmorgen naar Madrid voor het FEI veiligheidsseminar eventing. Zondagavond kwam hij thuis. Alice haar moeder heeft Leida en Jantien vrijdagmiddag uit school gehaald en de meiden hebben gezellig bij opa en oma gelogeerd.

De gezellige bak in Dronten. Uitzicht van zaterdagmorgen waar Alice even de BB en B om heeft geroepen, altijd leuk om te doen!

20150124_093555_resized