Eventingschool programma 2015 bekend

De eerste aanmeldingen voor de Alice eventingschool zijn al binnen.

 

Opgave is nog mogelijk, hieronder het totale programma.

We krijgen hele enthousiaste reacties zoals:

“Krijg al helemaal de kriebels van je programma! Klinkt allemaal superleuk en dat wordt het vast ook! Echt een eer dat we erbij mogen! Thx!

 Ik heb er helemaal zin in! Nu maar hopen dat ik er bij zit.”
Ziet er super uit, heb er erg veel zin!
 Het programma ziet er erg leuk uit, heel blij mee… hopen dat ik in het B/L groepje pas!
Wij hebben zeker een aantal doelen te halen en hoop dat het hierdoor wat serieuzer is;  trainen doen we er al hard genoeg voor.
2015 wil ik echt meer knallen met alles wat we geleerd hebben!  

 

 

aliceschool-300x

We willen in 2015 gaan starten met maximaal 4 groepen van 4 deelnemers: twee B/L groepen, een M/Z groep en een groep die al op 1*/2** wedstrijden start. Dat betekent dat we een selectie moeten maken en we in het eerste jaar niet iedereen kunnen plaatsen.

Belangrijk onderdeel van de Eventing School is dat we gaan werken met groepjes waarbij we zoveel mogelijk gelijkgestemden van gelijk niveau bij elkaar indelen. Het groepselement is voor ons belangrijk. Het is immers veel leuker en gezelliger om met een groepje te trainen en naar een wedstrijd te gaan. Elkaar helpen, samen de problemen bespreken en elkaar moed inspreken als het een keer tegen zit. Voor de teamleden is een team jas en sjabrak beschikbaar zodat we als team ook herkenbaar zijn.

Omdat het (internationale)wedstrijdjaar van Alice het belangrijkste is zullen de activiteiten van de Eventing School daar omheen gepland worden.

De trainingen en de begeleiding op wedstrijden zullen door Gert en Alice gedaan worden. Voor de andere activiteiten zullen specialisten worden ingezet.

Voor het totale programma, stuur een mailtje naar Alice: info@naber-lozeman.nl