Nieuwe uitdaging op stal

Alice heeft sinds december een nieuwe uitdaging op stal staan.

Het is de KWPN goedgekeurde hengst Watermill Famous (Albaran xx x Karandasj x Graaf Grande). Alice heeft hem tijdens de eventingpaardenveiling in Boekelo gezien. Hij is toen gekocht door de Amerikaanse Liz Millikin uit Virginia.

Liz is een zus van Kerry Millikin die met haar volbloed Out and About een bronze medaille won op de Olympische Spelen van Atlanta.

Liz wil hem in Europa laten opleiden en heeft Alice gevraagd. Eigenlijk wilde Alice geen hengst op stal maar hij is super lief en heeft geen hengstenmanieren. Na een paar weken heeft Alice besloten om de deal aan te gaan met Liz. Het is een leuk werklustig paard en heeft zeker aanleg voor de eventing. Een leuke uitdaging!

Hij wordt dit jaar vijf en het is de bedoeling  dat hij het vijfjarige kampioenschap voor eventingpaarden loopt in Ermelo.

Klik op onderstaande link voor een video van Watermill Famous

www.kwpn.nl/watermill-famous/

Famous voelt zich al helemaal thuis in Biddinghuizen

20141218_091249_resized_1IMG-20141212-WA0003