Nieuwe working student

Een nieuw jaar en een nieuwe working student!

We zijn er blij mee want het is al even geleden dat er een working student was. De laatste was Joanne Spliethof en haar leerjaar eindigde in september 2013.

Charlotte Kleinsmann komt ons team versterken en heeft twee paarden meegenomen. Charlotte komt uit Amersfoort en is 24 jaar. Ze heeft met haar eigen Zambezi al een paar CIC** gereden.

Zambezi is een ruin van Lupicor x Now or Never en wordt dit jaar 11. Ze heeft hem vanaf zijn derde zelf opgeleid. Haar doel is om dit jaar aan het EK voor de Landelijke ruiters deel te nemen in Helvoirt. Dit is van 21/23 augustus. Een mooi doel!

Charlotte heeft zelf de opleiding Equine Leisure Sport aan het van Hall Larenstein gedaan in Wageningen. Vorig jaar heeft ze een jaar bij Alan Waldman gewerkt.

We hopen dat Charlotte in dit komende jaar haar doelen bereikt, we gaan er alles aan doen om haar daarbij te helpen en wensen haar heel veel plezier en een leuke tijd.

Charlotte met links Zambezi en rechts de 6 jarige Dredlock, Stegenees x Krack C. Deze heeft ze samen met Patricia Beiten en hij is L dressuur, L springen en L sgw.

IMG-20150105-WA0001

 

Met Zambezi in de CIC** van Oudkarspel

IMG-20150105-WA0002

 

Varsseveld

 

 

 

IMG-20150105-WA0003