Maandag kadertraining

Afgelopen maandag heeft Alice weer fijn samengewerkt met bondscoach dressuur Wim Ernes en daarna met springcoach Rob Ehrens. Wat een eer om met deze beiden vakmensen te werken. De training was bij de KNHS in Ermelo.

ACSI Peter Parker deed het goed. Coral Estate Harry Belafonte gaat ook steeds beter meewerken. De springtraining in de grote Amaliahal was leerzaam voor hem. Als er iemand in de kantine liep dan wilde hij het steeds volgen. Hij sprong ook weer een paar keer over een hindernis terwijl hij de kantine in keek. Een bijzonder gevoel, maar gelukkig gaat hij steeds fijner.

Omdat er genoeg tijd tussen de trainingen door was had Alice Coral Estate Curacao ook meegenomen. Wow, buiten lag een grote menring. Gelukkig is onze dressuurring iets kleiner dan 100 x 60 meter.

z1