Springen in Hattem

Gisteren is Alice even naar het pinksterconcours geweest in Hattem.

ACSI Peter Parker mocht een rondje M springen. Hij deed dat super en sprong dubbel foutloos en won de 2e prijs. Over twee weken staat de lange 3* van Bramham op het programma, dus het was een goede training.

Coral Estate Harry Belafonte was natuurlijk kijkerig maar dat weten we van hem. Hij sprong goed, maar maakte een fout op de laatste van de driesprong en op de oxer die erna kwam. Alice reed hem daarna in de klasse Z. Het parcours was veranderd en de lijnen waren lastiger. Het leek wel een ander paard! De driesprong stond nog op dezelfde plek met de oxer erachter, hoger dit keer en geen enkel probleem. Hij sprong heel simpel foutloos naar het einde.

In de barrage tikte hij 1 en 2 eraf, daarna weer prima en fijne sprongen.

De hengst Watermill Famous was mee om daar te trainen. Alice heeft hem op het voorterrein gereden en daarna heerlijk in het bos, hij was super braaf en mag as zaterdag een L cross lopen in Maarsbergen.

De meiden gingen mee en kunnen al goed helpen, Jantien houdt Harry vast terwijl de hengst klaar wordt gemaakt, Ulrike dank voor je hulp!

Hattem2

 

De meiden gingen ook naar de kermis, de hengst vond het allemaal prima al dat lawaai. Harry was ook erg braaf bij de kermis.

 

 

Hattem1

 

Het prachtige terrein

 

Hattem3

 

De show van de Future guys is altijd spektakel. Leida en Jantien zitten vooraan

 

hattem4