L eventing in Maarsbergen

Zaterdag stond er weer een dagje Maarsbergen op het programma.

Alice reed met de KWPN hengst Watermill Famous. Hij liep een fijne dressuurproef wat goed was voor – 49,5 strafpunten en een 4e plaats. Toen Alice wilde gaan losrijden voor het springen werd de wedstrijd stil gelegd. Er was iemand gevallen en er moest een ambulance komen. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen maar hierdoor was er wel drie kwartier vertraging.

Voor de jonge hengst duurde het best wel lang, tijdens het springen keek hij op de dubbel 5 a en b, hierdoor moest Alice extra been geven, na de dubbel was hij uit balans en kreeg hij een fout op 6. Helaas tikte hij 8 er ook nog af, hij voelde een beetje moe. Alice besloot om een rustige cross te rijden. Omdat hij het leuk vond en fijn aanpakte liep hij nog binnen de tijd ook! Hij won de 5e prijs. Met een balk minder zou hij 2e zijn geworden. Alice was erg tevreden over hem, wat een fijne galop!

Alice had zoals altijd alles weer gemeten met de hartslagmeter en de GPS. Famous heeft bijna 12 kilometer gemaakt met een springparcours en een cross van 4,5 minuut. Dus dat was veel…..

Working student Charlotte Kleinsmann deed het super met haar Dredlock. Een fijne proef, een keurig foutloos springparcours en een mooie nul ronde in de cross. Hiermee won ze haar L ring, Dredlock is klaar voor de klasse M.

Gert had ook een lange dag want hij was TD, hij vertrok om 7 uur en was in de avond om half 9 thuis. De meiden gingen gezellig met Alice mee en hebben lekker gespeeld met andere kinderen. Celine en Ioanne dank voor het werk thuis!

Famous tijdens de dressuur

dres

 

Cross verkennen met enkele eventingschool leden. vlnr Celine, Charlotte, Elke, Falery, Els en Hans

 

 

w1

 

Alice had Coral Estate Harry Belafonte meegenomen om daar dressuur te trainen, het was erg nuttig want er lagen vier ringen voor hem klaar. Steeds weer in een andere ring rijden, het was een goede training.

 

w2

 

ACSI Peter Parker, (links) heeft ook zijn dressuurwerk gehad in Maarsbergen. Els houdt beiden paarden vast en Charlotte haar vader helpt bij Dredlock. Op de achtergrond Celine met Famous.

 

w3

 

Tijdens het wachten voor het springen tijd om een foto te maken voor het mooie landgoed.

 

IMG-20150530-WA0012

 

Famous op sprong 1

 

w5

 

De boom voor het water deed hij ook super

 

w4water

 

Charlotte in actie

 

 

w7 (2)w6