Eventingschoolmiddag/avond

Afgelopen woensdag kwamen de leden van de Alice Eventingschool weer naar Biddinghuizen. Er waren er een aantal met vakantie dus er was een groep minder. Dit keer was het een terreintraining. Erg leuk om de vooruitgang te zien.

Dit jaar is de school van start gegaan en na een half jaar was het leuk om met iedereen een 1 op 1 gesprek te hebben en te evalueren. De meest gestelde vraag was of ze volgend jaar weer mee mogen doen. Ook werden de doelen besproken en in sommige gevallen zelf omhoog bijgesteld.

Suzanne Pen van Equilog was aanwezig om uitleg te geven over haar online logboek. Suzanne biedt alle leden van de eventingschool gratis gebruik van haar logboek aan! Super leuk!

Iedereen had wat meegenomen voor op de bbq, het was een hele leuke, leerzame en gezellige middag/avond. Alice deed na een groep training de evaluatie, Gert gaf lessen, er werd gegeten en Suzanne gaf uitleg. Het leken wel overal workshops………..

Suzanne geeft uitleg aan Laura en Falery

20150715_185045

 

Ideaal die ruimte

 

 

20150715_192456