Springen in Almere

Omdat Alice zaterdag heuvelwerk moest doen met ACSI Peter Parker ging ze op zondag naar een wedstrijd in Almere. Het was fijn om voor de eventingwedstrijd in Renswoude nog ergens een parcours te starten.

De hengst Watermill Famous liep een hele fijne foutloze ronde in de klasse B. Coral Estate Zamzam sprong zeer goed in de klasse L, hij raakte niets aan en bleef relaxed. Hij won zelfs de 2e prijs. Eerste werd leerling Laura van der Meer, dus dat was extra leuk!

Coral Estate Harry Belafonte deed ook super zijn best in de klasse M, heel fijn nul. In de barrage ging hij snel door zijn korte bochten maar had helaas een balk op de eerste van de dubbel. Daarna reed  Alice hem een rondje Z en ook daar gaf hij Alice een geweldig gevoel, wat een kracht en vermogen! Hindernis 1 werd verlaagd omdat Harry even naar de parcourbouwer keek die in de ring liep.

Gezellig met ons vieren op stap!

20150719_102131

 

Helaas viel er veel regen, gelukkig was het een super bodem in Almere.

 

20150719_120010

 

Garance ging mee en heeft goed geholpen, dank je wel!

 

20150719_120018