Iina is weer terug

De Finse Iina Janhunen is terug in Biddinghuizen.

Drie jaar geleden was ze er voor een periode van 3 maanden. Nu is het de bedoeling dat de 21 jarige Iina wat langer blijft. Ze heeft haar 8 jarige Luigi meegenomen. Deze mooie bruine had ze in 2012 ook mee. Benthe Vermeulen, onze workingstudent in 2012, is naar Finland gevlogen. Ze is een paar dagen in Pieksamaki geweest en toen zijn de meiden samen vanuit Finland naar Nederland gereden. Ze kwamen 23 juli aan. Zo kon Iina al mooi de wedstrijd in Renswoude zien.

Wij wensen Iina een hele leuke en leerzame tijd toe! Charlotte Kleinsmann, onze workingstudent, gaf een tijdje geleden aan dat ze een andere baan had. Ze gaat nu op kantoor werken, maar haar nieuwe werk heeft wel met paarden te maken!

Wij danken Charlotte voor al haar inzet en de leuke tijd en wensen haar heel veel succes met haar nieuwe werk.

Iina bij haar vrachtwagen

20150805_084114

 

Iina op haar Luigi. Smalle hindernissen waren een probleem, maar daar wordt hard aan gewerkt

 

20150803_154602

 

Charlotte staat heel mooi op de flyer van Helvoirt met haar Zambezi K

20150731_184233