Nieuwe working student

Sinds een paar weken is er een nieuwe working student in Biddinghuizen. De 18 jarige Sabine Boerboom uit Zeddam heeft haar VWO diploma op zak en komt bij ons leren en werken als tussenjaar voordat ze aan haar studie begint.

Wat ze precies gaat studeren weet ze nog niet, dus daar kan ze dan nog mooi een jaartje over nadenken.

Sabine heeft haar 8 jarige paard Chap (v. Ultimo) meegenomen. Ze heeft Chap zelf opgeleid en is er nu B springen, L dressuur en B eventing mee. Sabine heeft al een paar keer een week meegedraaid (oa vorig jaar december) en dit voorjaar.

Haar ouders en opa en oma zijn fanatiek in de mensport. Opa en oma Wisseborn zijn zelfs jury.

Wij wensen Sabine een hele leuke en leerzame tijd toe hier in Biddinghuizen.

Sabine en haar Chap

20150828_163150-1

 

Vorige week ging ze mee naar Helvoirt op donderdag

 

20150820_142332