Topfiets-, spring- en eventingweekend

Het waren weer volle dagen. Gert was vrijdag en zaterdag wedstrijdleider bij de Hippiade in Ermelo, dus vroeg weg en laat thuis.

Alice had zaterdag veel lessen en al haar eigen paarden trainen zoals gebruikelijk. Zondagmorgen ging Gert alweer vroeg met Ozzy en Harry naar de aquatrainer. Alice ging met Iina naar Norg. Ze reed Watermill Famous in de klasse L.

Hij liep een fijne dressuurproef. Hij sprong een balk op de oxer boven een sloot. In de cross gaf hij Alice een supergevoel, wat een galop heeft dat paard! Smalle dingen, puntjes alles ging top. Toen hij over de boom voor het water sprong schrok hij van het zwarte donkere water en draaide naar rechts. Alice kon hem snel terugdraaien en hem door het water sturen. Maar dit was natuurlijk wel een weigering. Aldoende leert men.

ACSI Cashflow gaat ook steeds beter met de dressuur. Dit keer ging het springen minder, hij vond het spannend en was wat gespannen. Kilometers maken dus! In de M cross ging hij als een speer, dat vind hij leuk, hij is snel en kijkt nergens naar.

Gert had om 10 uur de clubkampioenschappen van zijn fietsclub de Kleidouwers. Vier rondjes van 15 km (Mosselweg, Bremerbergweg, Kokkelweg en weer Mosselweg) moesten de mannen fietsen, dus 60 km in totaal. Gert kwam na een sprint als eerste over de finish! Mega goed!

Leida kon met Claudia en Daniel Haver mee naar een springwedstrijd in Soest. Omdat ze in de middag moest starten konden Gert en Jantien kijken. Leida was lang niet op wedstrijd geweest maar het ging prima. Ze reed een keurig foutloos L parcours en een snelle barrage met Satie en won de 3e prijs! Daniel reed ook foutloos en won de 13e prijs. Goed bezig!

Knappe Famous en Iina. Boyke was mee als gezelschap

20150830_110433

 

Voor de klasse L paarden lag er een boom twee meter voor het water, dat vond Famous een beetje eng en dat mag ook.

 

20150830_122821

 

ASCI Cashflow voor de wagen van ACSI. Thierry van Reine werd tweede in de klasse Z met zijn pony Zepp.

 

IMG-20150830-WA0026

 

Leida in Soest, losrijden onder leiding van papa..

 

IMG_0949

Claudia nogmaals dank voor alles en de foto’s

 

IMG_0965

 

Daniel en Leida

 

IMG-20150830-WA0015

 

Gert won zondag de grootste beker!

20150830_213019