Fit to compete in Boekelo

Alice had het niet echt in de planning om in Boekelo te rijden. Als Ozzy goed het EK zou lopen was hij klaar voor dit seizoen. Harry is klaar voor de overstap naar 4*.

Maar nu het op het EK op hindernis 20 mis ging is het wel fijn om het seizoen (hopelijk) goed af te sluiten.

ACSI Peter Parker (Ozzy) voelt heel fit. Alice is vorige week met hem naar de heuvel geweest voor een onderhoudstraining.

Dit was de feedback van Carolien: Zag er fysiek goed uit, zit weer helemaal op zijn normaal waardes, zowel qua intensiteit / snelheidsverhoudingen als zijn herstel tussendoor en erna. Dus lijkt zo spiertechnisch in ieder geval weer voldoende herstelt te zijn en klaar voor Boekelo.

Vorige week heeft Alice in Ermelo met Wim Ernes getraind en ook dat ging fijn. We zijn er klaar voor. Het is hier thuis wel weer een heel geregel, maar dankzij Iina, Sabine, Gert, Ioanne, Josine en Celine komt het goed.

Gert heeft TD cursus voor 3* niveau in Boekelo, dat is van donderdag t/m zondag, dus we zijn blij dat Leida en Jantien een nachtje bij Gert zijn ouders kunnen logeren. De meiden komen dan vrijdag na schooltijd naar Boekelo, gezellig!

Peter Parker heeft de Boekelo cross al 3 keer gedaan en 3 maal foutloos, vorig jaar werd hij zelfs 6e. Maar zoals we al jaren weten, iedere wedstrijd is weer anders en ook dit jaar zijn er veel wijzigingen aangebracht aan de cross.

Er doen maar liefst 17 landen mee, via onderstaande link kom je op de deelnemerslijst.

http://janssen.sportcg.net/2015/boekelo/leaderboard01.html

Voor meer info over Boekelo: www. military-boekelo.nl

12002768_1051872811511727_5676353780398759157_n