Leuke DUO cross

Terwijl Alice in Pau was deed Leida vorige week zaterdag mee aan de duocross. Deze wordt georganiseerd door de familie Frederiks en de Flevoruiters. Het is vlakbij in het Spijkbos.

Twee deelnemers rijden samen een cross die niet op tijd gaat. Een rijdt een dressuurproef en de ander springt. Ze moeten opdrachten uitvoeren en mogen verkleed. Daar maakt iedereen altijd veel werk van. Volgens Gert en de meiden was het een super leuke en gezellige dag!

Leida en haar vriendin Esther Lammerts gingen als pompoen, de meiden hadden de grootste lol samen. Esther reed dressuur met haar Casper en Leida sprong een nette nul ronde met Satie. Wilma dank voor de mooie foto’s!

DSC_6325

 

Josine van de Meij (rechts) en Foxie deden ook mee. Ze vormde een duo met Susan Lammerts op Bruce

 

IMG-20151024-WA0007

 

DSC_6508DSC_6513DSC_6537