Super zaterdag

Afgelopen zaterdag was de Meet & Greet met ACSI Peter Parker.

Er kwamen best veel mensen op af.

Alice gaf vanaf 11 uur de 4 groepen les. Daarna kregen de eventingliefhebbers een rondleiding op stal en koffie/thee met wat lekkers. Gert deed de rondleiding. Het weer werkte mee want dat was prachtig! Het was leuk om onervaren mensen kennis te laten maken met de eventingsport.

In de avond had Alice een etentje (ter ere van 3 x NK) in Nijkerk georganiseerd voor familie en goede vrienden. Dat was zeer geslaagd, daarna gingen we nog even naar Cafe Princesse waar Alice haar neef met zijn band Ritn Ditn optrad. Het was een zeer geslaagde zaterdag.

Erg leuk want een meisje zei dat haar pony niet in het water wilde, later ging hij top door beiden waterbakken! Ook zei iemand dat haar paard niet over een blauw slootje wilde, ook dat ging. Hoe leuk is dat!

20151114_140705

 

Gezellig met 27 volwassenen en twee kinderen in een apart zaaltje.

 

20151114_201700