RABO trainingen in volle gang

Inmiddels heeft Alice al drie Rabo wintertrainingen gegeven aan zeven geselecteerden, drie paardencombinaties en vier ponycombinaties.

Dit is altijd super leuk om te doen want de talenten pikken de aanwijzingen snel op en voeren ze goed uit.

Er is al een dressuurtraining en een springtraining binnen geweest. Omdat het vakantie is heeft Alice vorige week terreintraining gegeven. De talenten krijgen 3 dressuur, 3 spring en 3 terreintrainingen.

Vlnr: Noor Kuilboer, Angela Kollee, Isa Bulten en Martin van der Veen. Angela traint al jaren bij Alice en heeft al een succesvol pony en junioren EK gereden. Brigit de Man is de derde paardencombinatie maar was afwezig dinsdag.

20151222_130704

 

Isabelle Klein en Shannon Bakker, alle vier de pony meiden rijden Z eventing.

20151223_110951