Staletentje

Afgelopen vrijdag was het jaarlijkse staletentje wederom bij de Japas in Ermelo.

Helaas waren er een paar afmeldingen. Het was erg gezellig en het eten was weer super.

Pensionklanten, ex stagiaires, ex workingstudents en meiden die nog dagelijks/wekelijks helpen. We gaan er in 2016 weer een mooi paardenjaar van maken met veel gezelligheid! Alice gaat wel een paar keuzes maken omdat ze met Coral Estate Harry Belafonte goed voor de dag wil komen in Badminton, 4 t/m 8 mei. Dat is al over 20 weken!

ACSI Peter Parker zal de lange 3* lopen in Saumur 18 t/m 22 mei. Het wordt een belangrijk half jaar. Woensdagmiddag heeft Alice een gesprek gehad met bondscoach Martin Lips, zoals het nu lijkt zijn er 6 ruiters en 4 startplekken voor RIO. We gaan ervoor.

Maar Alice kan het niet alleen en heeft de hulp van veel van deze meiden nodig. Teamwork!

20151218_221338-1