Topzondag!

Het was een heerlijke zondag. Mooi weer en geen wind, dus een heerlijke dag om een paar paarden te trainen. Later in de de middag vierden we Sinterklaas met de hele familie Lozeman, dat was weer ontzettend lachen!

In de ochtend kwam Nicole Buch op bezoek. Nicole is opgegroeid in Twente en komt al ruim 30 jaar in Boekelo, daar hebben Nicole en Alice elkaar jaren geleden ontmoet. Jaarlijks is het gezellig als we elkaar zien. Het zat al lang in de planning dat ze een keer naar Biddinghuizen zou komen. Alice kreeg haar nieuwe boek BUCH, waarvoor veel dank.

Nicole mocht op Vinci van Celine, waarvoor dank! Even een rondje om de ijsbaan gereden waar het druk was met veel schaatsers, een mooi gezicht. Daarna nog heerlijk op de buitenbodem gereden. Zamzam vond het ook prima!

20151213_105945-1