Dressuur in Zeewolde

Alice had zich voorgenomen om deze winter een paar keer Z2 te starten om beter voorbereid het eventingseizoen te beginnen.

Zondagmorgen ging de wekker om 6 uur en ruim een half uur later was Alice in haar eentje en twee paarden op pad naar Zeewolde. Er waren een paar afmeldingen dus Alice had er maar twee combinaties tussen.

Zodoende reed ze eerst ACSI Peter Parker los. Gelukkig kwam Laura vd Meer Alice even helpen zodat ze daarna op Coral Estate Harry Belafonte kon. Omdat er erg veel ijzel lag was het onmogelijk om bij de losrijhal te komen. Alice mocht dus in de ring losrijden. Dat was voor Harry een groot voordeel. Hij liep best een goede proef voor zijn doen. Het werd beloond met 212 punten en dat is nog winst ook.

Daarna nam Laura Harry over en kon Alice op Ozzy. Hij deed super zijn best en won de proef met 218 punten. Voor Alice haar gevoel liep Ozzy wel meer dan 6 punten beter, maar dressuur is en blijft een jurysport. Alice gaat deze winter vaker Z2 starten en dan zal het lastiger zijn omdat ze dan wel ergens anders moet losrijden, maar dit was voor de eerste keer wel helemaal prima.

Laura nogmaals dank voor je hulp

De Mosselweg om 6:45

20160117_065548

 

Prachtige luchten in de polder

 

20160117_075040