Gert bij FEI seminar in Brussel

Gert is van vrijdag t/m zondag bij het jaarlijkse FEI eventing seminar geweest.

Dit keer was het in Brussel, dus mooi dichtbij.

Alle deelnemende landen hielden een presentatie hoe het in hun land gaat met de eventingsport. Er waren nuttige discussies. Het waren leuke dagen.

Het seminar vond plaats op het vliegveld Zaventem. Op zaterdagavond ging iedereen in de bus naar de binnenstad van Brussel en natuurlijk werd er even bij Manneke Pis gestopt. Toen Gert deze foto aan Jantien liet zien vroeg ze wat dat plasmannetje deed…

IMG_15601

 

De Belgische eventingamazone Karin Donckers kwam op zaterdagavond dineren. Naast haar de Italiaanse cross bouwer Giuseppe della Chiesa. Hij bouwt sinds een aantal jaren de cross van Badminton. Vooraan op de foto Pierre Michelet die de WK bouwde en ook de cross van Rio zal bouwen. Goed gezelschap dus!

 

IMG_1562