Ponyspringen in Nijkerk

Afgelopen zaterdagmiddag ging Alice met Leida en Josine van de Meij naar Nijkerk om te springen.

Leida had nu een spoortje aan bij Satie en ze had goed getraind. Er waren veel kijkerige hindernissen maar Leida stuurde Satie keurig foutloos rond in de DL! De barrage ging ook prima, ze vergat alleen om een keer binnendoor te draaien, maar dat is niet erg. Ze won de 6e prijs.

Josine reed in de EL met haar Foxi ook een keurig foutloos parcours. In de barrage was ze al bezig met de wendig na de hindernis waardoor Foxi langs de steilsprong schoot, jammer maar een goed leermoment!

Tijdens het progressief gelijk op tijd ging Leida super en won ze de tweede prijs! Josine reed iets te simpel naar de eerste waardoor Foxi het niet snapte, daarna ging ze prima.

Celine op Coral Estate Curacao, Josine op Coral Estate Harry Belafonte en Alice op ACSI Peter Parker, heerlijk buiten gereden met het mooie weer en drie tegelijk gedaan! Dank jullie wel meiden voor de hulp!

20160123_112234-1

 

Jantien filmde en de nichtjes Eva en Doris kwamen kijken, gezellig!

 

IMG-20160123-WA0009

 

2016-01-24 16.15.34

 

Gezellig met Josine en haar moeder op stap!

20160123_152946-1