Springen in Wezep

Zaterdag ging Alice voor de eerste keer dit winterseizoen op springwedstrijd. Coral Estate Zamzam sprong fijn in de klasse L, hij had een balk op hindernis 3 de steilsprong. Daarna mocht hij zijn M debuut maken. Wow wat gaf hij Alice een goed gevoel. Een balk op hindernis 1 en verder zeer goed. Het was een lastig parcours met 11 hindernissen en 14 sprongen. Dus een dubbel en een driesprong.

Coral Estate Curacao was erg gretig, hij was blij dat hij weer een parcours mocht springen. Helaas een pechfout op de laatste hindernis, maar wat liep hij fijn!

Coral Estate Harry Belafonte deed super zijn best in de klasse M, hij was minder kijkerig dan normaal. Het grondwerk van Tristan Tucker doet hem goed. Alice doet het dagelijks voordat ze op stapt. Hij had een balk op de steilsprong bij de uitgang.

In de klasse Z sprong hij er zeer makkelijk overheen. Alice had iets een grote afstand op oxer nr 3, hij keek iets naar wat erachter was en kreeg een achterbeenfout op de achterste. Nr 9a raakte hij licht aan en die viel. Toch was Alice erg tevreden over alle paarden.

We gingen gezellig met ons vieren, de meiden speelden Halli Galli op de heenweg in de vrachtwagen

20160116_140041

 

Harry bekijkt het Z parcours even

20160116_175601