Trainingen gemist….

Alice had al een tijdje last van een kies, dus maar even de tandarts gebeld. Daar kon ze dinsdagmiddag 19 januari terecht. Oeps, de kies moest eruit.

Dat was een heel gedoe, want de wortel was in een bocht onder de kies gegroeid. Dus de kies werd doormidden gezaagd en eruit gehaald, deze klus duurde ruim een half uur. Toen ze thuis kwam waren de talenten van de Rabobank er al. Het was een paar graden onder nul en dat hielp het herstel niet mee.

Alice ging door met haar werk en had wel last, maar dat was normaal met zo’n groot gat in haar onderkaak. Maandagmorgen na het boodschappen doen en een rondje Egym zat ze wederom op paard. Toen werd het erg zwart voor haar ogen en was ze duizelig. Elke nacht werd ze nog wakker van de pijn, dus steeds weer pijnstillers nemen.

Dus weer de tandarts gebeld. In de middag moest ze met Harry naar Tristan Tucker. Dus op de heenweg met Harry even naar Nijkerk naar de tandarts. Het gat werd schoongemaakt en Alice mocht een paar dagen niet rijden. Woensdagmiddag weer bij de tandarts geweest en een laserbehandeling gehad.

Hierdoor kon Alice woensdag niet naar de kadertraining en heeft ze twee galoptrainingen gemist. Gelukkig is Gert een keer extra naar de aquatrainer geweest en kon Alice nog longeren. Wow als dit in het wedstrijdseizoen gebeurt ben je niet blij, werd er nu al zenuwachtig van!

Alice hoopt deze week zelf weer meerdere paarden te kunnen trainen.

Met Harry in de horsetaxi van Astrid op de parkeerplaats bij de tandarts, daarna door naar Tristan. Grondwerk ging nog….

20160125_133346

 

Gert was zo geweldig om met Harry galopwerk te doen zaterdag, fijn die grote buitenbak!

 

20160130_145621

 

Alice vond het heerlijk om het galopwerk van Ozzy zelf te doen, Leida stapt hem uit, zodat Alice gelijk weer les kon geven. Dank jullie wel allemaal!

 

20160130_153725