Dinsdag heuvelwerk

Dinsdag was het weer de 4e dag, dus conditie training!

Gert en Alice gingen samen met 6 paarden naar de heuvel in Amerongen. Helaas gingen we later weg omdat er in de nacht van maandag op dinsdag was ingebroken. Uit de aardappelschuur waren fietsen, de kettingzaag en de bossenmaaier gestolen. Dus we moesten even op de politie wachten.

Later bleek dat ze bij meer boerderijen langs waren geweest. Gelukkig zat onze hond Pipi in de schuur, dus ze zijn niet bij de zadelkamer geweest. Bij Natuurpaard, verderop aan de weg waren wel zadels weg. Vanaf nu blijft Pipi los op het erf.

Het begon heel hard te hagelen toen we bezig waren en de bodem werd zwaar. Alle 6 de paarden hebben een goede trainingsprikkel gehad. Elvira dank voor je hulp want anders was het niet gelukt!

20160223_115827

 

Elvira wilde gelukkig wel even helpen, want Gert had afspraken in Dronten dus moest snel thuis zijn. Het was ook fijn om thuis te zijn als de meiden uit school komen.

 

 

20160223_12033720160223_125126