Dressuurtraining in Harskamp

Maandagmiddag ging Alice weer naar Harskamp om dressuur te trainen met Coral Estate Harry Belafonte.

Helaas gaan de kadertrainingen met Wim Ernes niet meer door ivm de gezondheid van Wim. Via deze weg wensen we hem heel veel sterkte.

Alice heeft deze winter een paar keer bij Tristan Tucker getraind. Maar Tristan is erg druk en is veel in het buitenland. Op het sportgala in de RAI sprak Alice Joyce Heuitink. Zij huurt nu stallen in Harskamp, dus dat is mooi dichtbij. Joyce heeft ook bij Tristan getraind, dus vroeg Alice of Joyce wilde helpen. Dat wilde ze wel. Toen was er nog niets bekend van Wim zijn ziekte.

Nu gaat Alice bijna wekelijks naar Harskamp. Het ging binnen heel goed, maar toen we buiten gingen trainen was het weer even lastig. Al doende leert men en aan het einde was Harry weer fijn. Het was weer nuttig, Joyce dank!

In deze baan werd Totilas ook getraind tot wereldkampioen, dus als het nou niet goed komt…………..

20160222_160502