Drie oranje linten voor de dressuurstal…….

Zondag leek het er wel op of we hier een dressuurstal hebben.

Alice ging wederom Z2 dressuur rijden met Coral Estate Harry Belafonte en ACSI Peter Parker. Het was weer in Nijkerkerveen bij manege Kraay waar het vorige week ook was.

Omdat er veel wind stond klapperde er een paar deuren dus dat was een goede training. Ozzy liep een fijne proef en kreeg 225 punten en won weer de 1e prijs. Als hij zo in Fontainebleau loopt dan komt het goed!

Harry kwam stoer binnen en kreeg daar zelfs een 7 voor. Hij had goede dingen, maar ook mindere, hij was soms afgeleid door het lawaai van de wind. Na de keertwendingen had hij een beetje verzet toen hij moest aangalopperen. En in een galopappuyment wilde hij even niet. Toch was Alice tevreden over hem omdat hij verder goed ging. De galopwissels gaan nu in de ring goed en Alice kreeg daar zelfs een 7 voor. Al met al weer een leerzame morgen. Harry kreeg 201 punten.

Gert ging met onze 7 jarige dochter Jantien naar Lelystad om een B dressuurproef te rijden. De eerste proef ging netjes en ze verdiende een winstpunt, 183! En zelfs de eerste prijs. Bij de tweede proef struikelde Casper en viel Jantien er voorover af voor de jury. Ze mocht weer opstappen en verder rijden. De organisatie vond het zo sneu voor Jantien dat ze toch een oranje lint kreeg.

Leida ging gezellig mee en stapte Ozzy even los. Zo kon Alice zich nog even omkleden.

20160221_102629

 

Ja, ja 3 oranje linten op de keukentafel!

 

20160221_164032-1