Heuveltraining

Iedere vierde dag wordt er aan de conditie van de paarden gewerkt. Soms valt dat op een zondag.

Gisteren was dat ook het geval. Gert had het goede idee om samen naar de heuvel in Amerongen te gaan en dan 6 paarden te trainen. Jantien was zaterdagavond vanaf Laag Soeren met Babette Hanse meegegaan en Leida was lekker thuis.

We vertrokken op tijd. Het was heerlijk weer. De paarden vonden het super om weer tegen de heuvel op te galopperen, het was de eerste keer dit jaar dat ze dat weer deden. Het waren fijne trainingen en het was erg leuk om dat samen met Gert te doen.

Celine en Yael dank voor het werk thuis.

ACSI Peter Parker en Coral Estate Harry Belafonte hebben het ook gezellig samen, net zoals hun baasjes………

20160207_110728

 

Curacao en Zamzam genoten ook.

 

20160207_114011

 

ACSI Cashflow en Watermill Famous

 

20160207_132506