Nog een nulmeting

Afgelopen vrijdag zijn Angela en Alice naar de nulmeting in Renswoude geweest. 3 Times a Lady moest gemeten worden en Alice kon gelijk Coral Estate Curacao laten meten.

Wow de grote Ier mocht harder en ging wel erg hard toen Alice op snelheid mocht. Het filmpje staat op Facebook en is al 5580 keer bekeken, hij ging met 47 km per uur door de bocht.

Omdat alle paarden op dezelfde dag hun galopwerk doen hadden Alice en Angela er in de ochtend al vier gegaloppeerd. In de avond zijn ze met Harry en Ozzy naar de drafbaan van Jeroen Engwerda geweest. Bij de dijk zijn parkeerplaatsen gemaakt voor het nieuwe strand, dus Alice kan daar haar duurwerk niet meer doen.

Wow het was vrijdag een lekker galopdagje!

Angela kijkt waar ze heen moet terwijl er van 3 Times a Lady bloed geprikt wordt.

20160219_133143

 

Coral Estate Curacao bekijkt de nieuwe brug die gemaakt wordt, respect voor wat ze daar in Renswoude allemaal doen! De Coral Estate Horse Trails worden ieder jaar mooier. Dit jaar is de wedstrijd van 1 t/m 5 juni. Het Nederlands kampioenschap voor de junioren en Young Riders wordt daar verreden.

 

20160219_134824

 

Bij de drafbaan van Jeroen om duurwerk te doen. De baan ligt er super bij dus Harry en Ozzy konden tempo maken. Het kost erg veel tijd maar het is de moeite waard. De paarden fit krijgen voor het seizoen en heel houden is belangrijk!

 

20160219_174958