Springen in Hulshorst

Alice ging zaterdag springen in Hulshorst.

Coral Estate Zamzam was een beetje kriegel in de L en bokte een beetje. Een fout op 7a en op de laatste. In de M ging het beter en tikte hij 7b eraf. Hij gaf Alice een machtig gevoel.

ACSI Peter Parker liep fijn in de klasse M. In de barrage reed Alice schuin en wendde ze kort. Hij won met 4 seconden voorsprong. Er deden er 23 mee. Dat was iets te weinig om Harry ook mee te nemen. Dat was eigenlijk wel de bedoeling maar Harry heeft veel tijd met losrijden nodig.

Omdat we woensdag in de training bij Rob Ehrens ook veel hadden gesprongen en donderdag de nulmeting hadden vond Alice het wel prima. Dat is ook de reden waarom Peter Parker geen Z hoefde te lopen. De volgende keer weer!

De mooie ruime hal in Hulshorst

20160213_133419

 

Celine ging gezellig mee om te helpen, waarvoor dank! Ze noemt Ozzy een werkpaard omdat hij altijd zoveel inzet heeft. En dat klopt ook!

 

20160213_140436