Springen in Nijkerk

Donderdag ging Alice springen bij indoor Nijkerk, daar zijn al vanaf woensdag springwedstrijden. Donderdag was de M en de Z.

Coral Estate Curacao sprong wederom geweldig, hij sprong heerlijk foutloos en was fijn te rijden. In de barrage tikte hij een balk af. In het progressief was hij ook foutloos. Hij plaatste zich nog voor de finale voor zaterdagavond, maar dat heeft Alice afgemeld ivm de playbackshow na het ponyindoor van Dronten.

ACSI Peter Parker sprong ook fijn en liep twee maal foutloos in de klasse M. In het Z tikte hij 1 en 4 eraf en de middelste van de driesprong werd verlaagd. Het was een dik Z parcours en er deden er maar liefst 50 mee. Daarna was ook nog het 1.40. Een goede training dus!

Coral Estate Harry Belafonte vond het allemaal weer spannend en was kijkerig. In de klasse M tikte hij 1 en 2 eraf. In de klasse Z was het parcours veranderd, maar toen had Harry het allemaal al een keer gezien. Hij sprong met veel lucht en raakte niets aan, behalve de laatste van de driesprong en die viel…Het leek wel een springpaard! Het was dus een nuttige dag.

Een prachtig terras was er gemaakt aan de korte zijde voor de kantine

20160225_084018

 

Elke van Renssen was zo aardig om even mee te gaan en te helpen. Op een kruk om Harry zijn muts op te doen, Alice stapt PP uit. Ioanne en Angela dank voor het werk thuis!

 

20160225_100545