Rabowintertrainingen

Alice geeft al jaren met heel veel plezier de Rabowintertrainingen. Ook dit jaar had Alice weer talentvolle combinaties om te trainen.

Zondagmorgen was alweer de laatste training van deze winter. Het was leuk om te zien dat Alice vorige week zaterdag ook terreintraining gaf. Toen hebben we veel lijntes getraind op de buitenbodem. Dit keer gingen we het hele terrein rond, de bodem was super ondanks de vele regen.

Je zag duidelijk dat het een stuk beter ging dan 8 dagen geleden, oefening baart kunst. We zijn verder gegaan met de oefeningen van vorige week en dat verder op het terrein uitgebouwd. Het ging goed en de deelnemers zijn klaar voor het buitenseizoen!

Allemaal dank voor jullie aandacht en succes dit seizoen!

Vlnr: de vier ponycombinaties, Shannon Bakker, Noor Kuilboer, Isa Bulten en Isabelle Klein

20160306_121614-1

 

Martin van Veen en Brigit de Man, Angela Kollee was verhinderd maar haalt dat wel in omdat ze nu als working student bij ons werkt.

20160306_131551-1