Kootwijk

Zaterdag ging Alice op wedstrijd in Kootwijk. Op het prachtige terrein van Gert van den Hoorn kon Alice fijn rijden. De hengst Watermill Famous mocht een L parcours springen. Hij was aardig onder de indruk van het grote veld en de gekleurde hindernissen.

Hij sprong foutloos en in de barrage kreeg hij een balk, het was een erg leerzame ronde voor hem. Daarna moest Alice gelijk op ACSI Peter Parker om Z2 dressuur te rijden. De losrijtijd was wat kort en in de proef struikelde Ozzy een paar keer. Hij kreeg 209 punten wat goed was voor een 5e prijs.

Daarna mocht Coral Estate Harry Belafonte zijn dressuurproef lopen. Tijdens het losrijden was hij heel fijn. Bij de ring werd het iets minder, gelukkig kon Alice even bij de ring rijden. Later ontspande hij en Alice kon er fijn aan rijden. 215,5 pntn en een 2e plaats! Geen prijs want Alice reed HC omdat ze een voortuig omhad. Beter HC dan een zadel wat naar achter schuift….gelukkig mag er met de eventingwedstrijden wel met voortuig gereden worden. Nu moet Harry zich nog zo gaan gedragen als er cross hindernissen in de buurt zijn.

Daarna mochten beiden paarden een rondje Z springen. Dat deden ze super. Ozzy een fout op steilsprong nr 8 en Harry een balk op oxer nr 6. Het was een lastig dik vierkant parcours dus een goede training voor de eventingwedstrijden. Alice ging met een goed gevoel naar huis.

Celine ging mee om te helpen en was ook helemaal trots op Harry na zijn dressuurproef. Celine bedankt!

IMG-20160423-WA0002-1

 

De prachtige springpiste

20160423_161823