RABO terugkomdag

Zaterdag was de Raboterugkomdag bij de Lips stables in Breda. Dit is voor alle mensen die de wintertrainingen hebben gevolgd. De Rabotalenten reden een dressuurproef. Daarna een springparcours en een cross. De dressuur werd beoordeeld door dressuurjury Ciska van Mechelen. Het springen door pony bondscoach Mans Buurmans en in het terrein hielp de coach voor de jeugd en de youngriders Jan van Beek. Martin Lips was er natuurlijk ook de hele dag om alles in goede banen te leiden. Er stond een leuke cross en het terrein lag er prachtig bij.

Omdat Westerbork (helaas) afgelast was zondag kon Alice terecht in Breda met 6 paarden. Het is altijd nuttig om ergens anders te trainen, zeker als er geen wedstrijden zijn……..Carmen Holtslag ging ook mee en heeft Alice goed geholpen.

Martin dank voor de hulp en de gastvrijheid!

Astrid Baxter was zo aardig om met medewerkster Angela Kollee mee te gaan. Angela reed met Wiseguy van Astrid.

FB_IMG_1460308347779

 

Angela hielp daarna ook en maakte deze foto waarvoor dank. Carmen op Dutch, Alice op Harry en Leida op Satie. Het was inmiddels al 18:30 toen we met de tweede groep begonnen. We hebben fijn getraind en waren om 22 uur thuis…..

IMG_2513