Yes naar Badminton!!!!

Alice stond op de 15e plaats op de wachtlijst van de grootste eventingwedstrijd van de wereld.

Afgelopen donderdag kreeg ze een telefoontje van de organistatie dat ze mocht starten, yes, yes, yes.

Coral Estate Harry Belafonte is er klaar voor. De trainingen gaan super en hij voelt fit. Van de galoptraining van afgelopen zondag kreeg Alice deze feedback van Carolien Munsters:

Harry; ongelofelijk dat hij nog steeds wat sneller wordt met deze lange duur. Hij houdt de 12 min simpel vol op zeer goede snelheid en met zeer snel herstel. Of te wel, meer dan fit genoeg voor Badminton op dit moment en op basis van deze gegevens moet hij daar zelfs relatief simpel fysiek moeten kunnen rondlopen. Top!

Harry weet nu nog van niets maar van 4/8 mei is hij in het beroemde Badmintonpark. Voor meer info zie www.badminton-horse.co.uk. De cross is op 7 mei en dat is Alice haar verjaardag, het zou een mooi kado zijn om daar goed aan de finish te komen…..

20160421_101011

 

YES ACCEPTED

20160425_171424