Fitte Coral Estate Harry Belafonte

Alle trainingen worden geregistreerd maar alle wedstrijden ook. Het is heel interessant om te zien hoe hoog Harry hartslag waar was en hoe hard hij ging. In Badminton was zijn maximale snelheid 48 km per uur en dat liep hij tussen hindernis 6 en 7.

Dr. Carolien Munsters maakt de trainingsprogramma’s en geeft feedback na alle trainingen en wedstrijden. Na Badminton kreeg Alice deze feedback:

Nog gefeliciteerd met je verjaardag en het rondje in Badminton! Harry zag er fysiek goed uit in de cross; hij loopt de hele cross rondom zijn omslagpunt en kan dit volhouden tot aan het einde. Tussendoor pakt hij goed zijn herstel dus fysiek had hij nu zelfs nog steeds ruimte over dus fysiek gezien had hij qua tijd nog wat sneller kunnen lopen (of dat technisch ook gaat dat weet ik natuurlijk niet), maar fysiek was er die ruimte zeker.

Fijn om deze feedback terug te krijgen, want hij kan en zal de volgende grote wedstrijd harder kunnen lopen. Hier worden we blij van!

Nu mag hij lekker genieten in de wei.

20160511_102348